Mayday del 2

(glömde säga att de bodde långt ifrån stockholm!)
Jag väntade på tåget i en halvtimma sen kom det, flera passagerare skulle på. Jag satte mig vid fönstret, jag kolllade ut sen började tåget rulla. Tågetvar ganska snabbt, men inte så himla. Sen när tåget kördes in i Roline skulle vi gå av, båten såg ut som ett ruckel, inget att ha.. ''Mamma, hur kunde vi välja denna båten..?'' Mummlade jag och tittade ner i golvet, ''Äsch, den är inte så farlig innne i själva båten.'' Svarade mamma och började gå mot trapporna, jag och pappa kom strax därefter. ''VI har precis börjat färden på 24 timmars båtresa..'' Sa men man i högtalaren, vi sprang upp till vårt rum, okej jag sprang. Mamma och pappa gick. Rummet var inte ett lyxrum, lite kanske. En balkong ut till havet helt okej.. Fast väldgit läskigt, en fin säng och mjuk! sen en garderob och självklart toalett. Jag tog upp min laptop, internet fungerade. Jag behövde bara använda Rolines internet, helt okej. Det laggade till lite då och då, fast det var inte lönt, klockan var strax 5 på morgonen och ingen är inne på något spel, okej amerikaner kanske. Ingen är inne på Msn, jo, kanske Kalle datanörden.. Haha det var han.

Jag gick istället och la mig, satsade på att gå upp ca halv nio, då serverar de nog frukost eller något sådant. Jag somnade på direkten, jag tänkte inte så mycket på vad som hänt med Estonia, det var ju faktiskt längesedan. Jag sov och sov sen vaknade jag av att min mamma skakade om mig. ''Lovika, vi ska äta nu.'' Sa hon, jag mummlade ett va sen gick jag upp.. ''Jaha..'' Svarade jag och gäspade, frukosten var ganska okej, mackor, och dricka fanns det gott om, jag tittade ut på utsikten, och soluppgången. ''Frukosten är fram till klockan halv 12.'' Sa dem i högtalaren, jag åt sen gick vi alla upp på däck. ''woow! Kolla däråt'' Sa pappa och pekade på en fisk som hoppade vilt. ''Haha.. har den en sjukdom?'' Frågade jag och fick stora ögon. ''Nej, haha. Fisken är bara glad,'' Sa en man bakom oss. Jag och mamma och pappa vände oss om samtidigt.

''Hej, jag är en hjälpare. om ni behöver hjälp.'' Sa han och log. Jag nickade, mamma frågade honom lite frågor då jag plötsligt gick framför mamma och frågade honom om denna båt kan sjunka och påpekade estonia. ''Nejdå. Estonia var inte riktigt kollad, det var jättelängesen, denna båt ärkollad.'' Sa han och och knep mig i kinden. Jag mummlade lite och drog mig loss. ''Du är så himla orolig Lo!'' Sa mamma till mig och ruffsa till mig i håret.

mer kommer =P


Kommentera här!

strong>

Namn:
Kanske händer att du vill kommentera här igen? :)

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback